Suphuur

Sup huren?

Onze Brunotti sups liggen voor je klaar! Captain turf is gevestigd bij jachthaven de Otter in Oud-loosdrecht, huur je bij ons een paar sups dan liggen ze voor je klaar naast de ophaalbrug op het terrein. Zorg dat je op tijd bent, soms duurt het even voor je een parkeerplekje gevonden hebt. Je hebt vast ook van die vrienden die altijd te laat zijn, geef hun gewoon een iets vroegere starttijd.

In de haven zijn toiletten, als je je nog even om moet kleden dan kan dit daar. Wat je dan aan moet trekken? Meestal is een zwembroek, bikini/badpak prima, trek er een shirtje bij aan. Schoenen hoeft niet, lekker op de blote voeten dus! Mocht het weer wat tegen zitten dan hebben we wetsuits beschikbaar. Leg daarna je spullen in de auto, daar liggen ze het veiligst. We hebben wat waterdichte tonnetjes en tassen die je mee kan krijgen voor de spullen waar je echt niet 2 uur zonder kan. Deze zijn wel op eigen risico, dus draai de deksel goed dicht! Voorop de boards zitten elastieken, hier kan je ook wat spullen onder klemmen zoals een fles drinken of die lege zak chips die je onderweg ziet drijven en even meeneemt om in de prullenbak te gooien.

Zorg dat je op tijd weer terug bent bij de haven, hou ook rekening met eventuele tegenwind op de terugweg(ga dan op je knieen zitten). Meestal zal er iemand van ons aanwezig zijn om de sups weer van je aan te nemen en te vragen of je het leuk hebt gehad. Sowieso vinden we het leuk om dat te weten, laat dus HIERR even een review achter.

Schrijf je in voor de nieuwsmail